Antena Meniu Search
x

O femeie din Iaşi a dormit două luni lângă cadavrul partenerului său. "El era putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea”

A vrut să îi încaseze pensia în continuare, având în vedere că era singurul venit, aşa că nu a mai ţinut cont de nimic. O femeie din comuna ieșeană Scânteia a dormit timp de două luni lângă cadavrul partenerului său în putrefacţie.

de Monica Palade

la 21.06.2023, 18:21

O femeie din Iaşi a dormit două luni lângă cadavrul partenerului său. "El era putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea” - BZI

Toată povestea cu iz urât mirositor a pornit în urmă cu două luni, când inima lui Valentin s-a oprit la 72 de ani. Cum bărbatul era singurul care încasa pensie, Aurica, în vârstă de 63 de ani, a decis să nu anunţe pe nimeni despre moartea partenerului său. În tot acest timp, când era întrebată de el le spunea că este la spital.

O poveste cu iz urât mirositor

Femeia venea săptămânal să cumpere un bax de spirt pentru a-l consuma şi obişnuia să le mai ceară din când în când de mâncare oamenilor. O rudă s-a gândit să îi aducă ceva acasă şi aşa a făcut descoperirea şocantă.

„Dimineața am intrat la ea în casă, fiindcă mi-a cerut ceva de mâncare. Am zis să le duc. Ea era beată. Am pornit blițul la telefon, că ei nu mai aveau becuri în casă, iar când am intrat l-am văzut putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea. M-am speriat și am fugit. În spatele meu, ea țipa după mine să aștept și să vorbim. Dar n-am mai băgat-o în seamă. Am anunțat ce s-a întâmplat. Când au ajuns polițiștii ea era și mai beată. Cred că a mai consumat o sticlă de spirt între timp. E de ceva timp cu băutura în cap. L-a ținut în casă, pentru că știa că nimeni nu prea intră la ei. I-a vrut pensia, că ea nu avea cu ce să trăiască altfel. El avea vreo 14 milioane (n.r. – lei vechi, 1.400 de lei)”, a declarat femeia pentru BZI.

Oamenii legii au deschis o anchetă, casa a fost sigilată, trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru efectuarea necropsiei, în timp ce femeia a fost dusă la spital pentru o expertiză psihiatrică.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat la domiciliul de pe raza comunei Scânteia. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, precizează IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O femeie din Iaşi a dormit două luni lângă cadavrul partenerului său. "El era putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea”