Antena Meniu Search
x

O femeie din Iaşi a vrut să jefuiască o bancă folosind o foarfecă. Aventura ei s-a încheiat înainte de a ajunge poliţia

O femeie a intrat, vineri, într-o unitate bancară din municipiul Iaşi şi a cerut bani, ameninţându-i pe angajaţi cu o foarfecă, ea fiind scoasă ulterior afară. Femeia a fost identificată şi prinsă de poliţişti pe o stradă din Iaşi, fiind dusă la audieri, notează news.ro.

De Redactia Observator la 09.12.2022, 17:01
O femeie din Iaşi a vrut să jefuiască o bancă folosind o foarfecă. Aventura ei s-a încheiat înainte de a ajunge poliţia
- Shutterstock

În jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi că o femeie a intrat în unitatea Alpha Bank din cartierul ieşean Păcurari, a scos o foarfecă şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de către angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime.

Femeia a fost identificată de poliţişti, fiind găsită pe o stradă din zona Canta, având foarfeca în poşetă. Ea a fost dusă la audieri. Reprezentanţii Alpha Bank România, banca vizată de tentativa de jaf,  au precizat că angajaţii şi echipa de intervenţie a băncii au reacţionat cu promptitudine şi au împiedicat sustragerea banilor. Clienţii aflaţi în agenţie la ora evenimentului nu au fost implicaţi şi nici afectaţi de acest incident.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O femeie din Iaşi a vrut să jefuiască o bancă folosind o foarfecă. Aventura ei s-a încheiat înainte de a ajunge poliţia