Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Timişoara trăieşte un coşmar de mai bine de un an. Este lovită şi ameninţată cu moartea de către soţ, deşi are ordin de protecţie

Plângerile depuse la poliţie şi nenumăratele ordine de protecţie nu l-au oprit pe un bărbat violent care şi-a ameninţat din nou soţia cu moartea. Cutremurător este că martor la scenele violente a fost de-a lungul timpului copilul celor doi. Băieţelul în vârstă de numai 5 ani şi-ar fi salvat de multe ori mama. Aseară a fost nevoie însă de intervenţia poliţiştilor pentru a-l calma pe individ.   

de Diana Speretoiu

la 27.08.2024 , 13:26

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal şi este cercetat pentru ameninţare. De asemenea, poliţiştii au emis şi un ordin de restricţie, nu mi are voie să se apropie de soţie pe o perioadă de cinci zile. 

Femeia în vârstă de 39 de ani, un cunoscut make-up artist din Timişoara, mărturiseşte că trăieşte un coşmar de mai bine de un an. Noaptea trecută a fost nevoită să sune la 112, după ce bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea.

Scandalul ar fi avut loc după miezul nopţii, când bărbatul ar fi sărit gardul şi ar fi intrat în casa în care se aflau soţia şi fiul lor de doar 5 ani. Nu este, însă, prima dată când individul face scandal. În ultimele luni, pe numele său au fost emise mai multe ordine de restricţie, însă acesta nu le-a respectat de fiecare dată. Anul trecut, de exemplu, bărbatul şi-ar fi lovit soţia, iar martor la incident a fost şi micuţul. 

Vezi și

Când vine vorba de violenţa în familie, statisticile sunt îngrijorătoare. Anul trecut au fost depuse peste 60.000 de plângeri şi au fost emise aproximativ 13.000 de ordine de protecţie, însă, de multe ori, acestea au funcţionat doar pe hârtie. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O femeie din Timişoara trăieşte un coşmar de mai bine de un an. Este lovită şi ameninţată cu moartea de către soţ, deşi are ordin de protecţie