Antena Meniu Search
x

Video O femeie internată cu fetița sa la Spitalul de Copii din Timișoara susţine că a găsit un șoarece în salon: "Era mort şi uscat sub chiuvetă"

În spitale chiar şi şoarecii mor. O femeie internată cu fetița sa la Spitalul de Copii din Timișoara susţine că a găsit un șoarece mort în salon. Animalul era deja uscat şi se afla sub chiuvetă.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 07:42

Vezi și

Mama a filmat momentul descoperirii neaşteptate şi a trimis înregistrarea presei locale alături de mesajul:

„Aș dori să povestesc o întâmplare nu tocmai plăcută petrecută în Spitalul Louis Țurcanu – secția infecțioase. Am fost internată cu fetița în spital, unde am văzut un șoarece mort uscat sub chiuvetă, lucru care denotă că nu se face curățenia zilnică așa cum trebuie. Aș mai vrea să semnalez comportamentul nepotrivit al unor asistente, decalarea tratamentului cu antibiotic cu până la 4 ore, cât și lipsa unui duș. Menționez că am fost internate la secția infecțioase pentru Covid”, a transmis femeia, potrivit Renaşterea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O femeie internată cu fetița sa la Spitalul de Copii din Timișoara susţine că a găsit un șoarece în salon: "Era mort şi uscat sub chiuvetă"