Antena Meniu Search
x

O femeie paramedic privește în gol, n-a putut să o salveze pe tânăra de 23 de ani moartă pe șosea, la Dărmănești, în Suceava

O femeie paramedic privește în gol, n-a putut să o salveze pe tânăra de 23 de ani moartă pe șosea, la Dărmănești, în Suceava. Fata era pasageră pe locul din dreapta, când mașina în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a izbit violent de o alta, parcată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.09.2020, 12:47

  • Accidentul a avut loc la ora 7, șoferul a adormit la volan.
  • Tânăra era pe locul din dreapta.

O tânără a murit într-un grav accident rutier petrecut pe raza localității Dărmănești, luni dimineață, după ce un șofer a adormit la volan. 

Tânăra în vârstă de doar 23 de ani și-a pierdut viața după ce mașina scăpată de sub control a intrat într-un alt autoturism, parcat, iar apoi a lovit un cap de pod. Potrivit primelor informații, conducătorul auto ar fi adormit la volan. În urma impactului mașina în care se aflau cei doi tineri a fost grav avariată.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la SAJ. Tânăra a fost gpăsită inconștientă și mai bine de 25 de minute s-a încercat resuscitarea ei.

Din nefericire, medicii de pe amblanță au declarat decesul și o fotografie în care o femeie paramedic privește deznădăjduită, în gol, atunci când realizează că nu a putut-o salva pe fată, e cutremurătoare.

Șoferul vinovat de accident a fos tși el grav rănit, fiind transportat la spitl, conștient.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie paramedic privește în gol, n-a putut să o salveze pe tânăra de 23 de ani moartă pe șosea, la Dărmănești, în Suceava