Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a dat foc în faţa Penitenciarului Ploieşti. Fiul ei, încarcerat acolo, are o mare nemulţumire

O femeie în vârstă de 57 de ani şi-a dat foc, vineri, în faţa Penitenciarului Ploieşti. Potrivit news.ro, care citează Observatorul Prahovean, fiul acesteia este încarcerat acolo şi acuză că nu primeşte îngrijiri medicale corespunzătoare. Mama deţinutului a suferit răni superficiale.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 19:01

penitenciar
O femeie şi-a dat foc în faţa Penitenciarului Ploieşti - Shutterstock

”Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 57 de ani, din Ploieşti, în timp ce se afla în faţa unei instituţii publice din municipiu, s-ar fi autoincendiat. La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţiştii, constatându-se faptul că focul fusese stins de un trecător, aceasta suferind câteva răni superficiale”, a transmis, vineri, IPJ Prahova. Sursa citată a precizat că femeii i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.  

Fiul femeii, încarcerat în Penitenciarului Ploieşti

Incidentul a avut loc vineri, în faţa Penitenciarului Ploieşti, unde este încarcerat fiul femeii. Acesta a reclamat că nu primeşte îngrijire medicală corespunzătoare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O femeie şi-a dat foc în faţa Penitenciarului Ploieşti. Fiul ei, încarcerat acolo, are o mare nemulţumire