Antena Meniu Search
x

Tăcere în jurul morţii unei fetiţe de 10 ani, strivită de un dulap, într-un centru de plasament din Bucureşti

E tăcere în jurul morţii unei fetiţe de 10 ani, într-un centru de plasament din sectorul 5. Copila a fost strivită de un dulap de 100 de kilograme, când ar fi trebuit să fie supravegheată.

Vezi și

E tăcere în jurul morţii unei fetiţe de 10 ani, într-un centru de plasament din sectorul 5. Copila a fost strivită de un dulap de 100 de kilograme, când ar fi trebuit să fie supravegheată. Timp de aproape trei luni, a fost plimbată printre spitale. Până într-un final, când a murit într-un centru de recuperare pentru persoane cu dizabilităţi.

Încă sunt foarte multe necunoscute în acest caz. Ce ştim sigur este că, în urmă cu aproape trei luni, pe data de 9 septembrie, Poliţia era sesizată, prin 112, de un accident într-un centru de plasament din Capitală.

Mai exact, peste o fetiţă de 10 ani, instituţionalizată, a căzut un dulap neancorat în perete. S-ar fi jucat, susţin surse din cadrul anchetei, iar corpul de mobilier s-a prăbuşit peste ea. O ambulanţă a transportat imediat copilul la spital, cu traumatisme grave, şi a primit îngrijiri medicale. De aici, lucrurile se înceţoşază.

Surse spun că fetiţa a fost internată pentru o perioadă la un spital din Capitală. Şi, nu se ştie din ce motiv ar fi ajuns, în comă, la un Centru de tratament pentru persoane cu dizabilităţi. După două zile, pe data de 29 noiembrie, fetiţa a murit. Cauza morţii încă nu a fost făcută publică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Tăcere în jurul morţii unei fetiţe de 10 ani, strivită de un dulap, într-un centru de plasament din Bucureşti