Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 11 ani a ajuns în comă la spital, în Botoșani, după ce a căzut cu trotineta. Copila a mers la culcare şi nu s-a mai trezit

O fetiţă în vârstă de 11 ani a ajuns în comă la spitalul din Botoşani, duminică dimineaţă, după ce, sâmbătă, căzuse de pe o trotinetă. Diagnosticată cu o hemoragie masivă, medicii au decis transferul copilei la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Suceava.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 11:43

Fetiţă de 11 ani în comă, după ce a căzut cu trotineta - Monitorul de Botoşani

Potrivit publicaţiei Monitorul de Botoşani, accidentul a avut loc sâmbătă, când fetiţa, originară din localitatea Todireni, a căzut de pe trotinetă pe o stradă din comună. Copila s-ar ridicat, s-a dus acasă și i-ar fi povestit mamei, în lacrimim ce s-a întâmplat. După câteva ore, micuța a început să se plângă de o durere puternică de cap, moment în care mama a decis că fata să meargă la culcare în speranța că se va simți mai bine a doua zi. 

Fetița a ajuns în comă la spitalul din Botoșani

Duminică dimineață, însă, copila nu s-a mai trezit, iar mama a sunat speriată la 112. O ambulanță a preluat-o fata şi a transportat-o la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani.

Articolul continuă după reclamă

"În cursul zilei de ieri a fost adus un pacient de sex feminin în vârstă de 11 ani de un echipaj de la ambulanță în stare comatoasă, ca urmare a unui accident rutier petrecut în cursul zilei de sâmbătă, fetița căzând de pe o trotineta. A fost investigată clinic și paraclinic, rezultând o importantă hemoragie epidurală parieto-occipito-temporal dreapta și fractură oblică temporo-parietală. A fost în intubată și dirijată către cea mai apropiată clinică de neurochirurgie din Suceava", a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean "Mavromati" Botoșani. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Botoșani, citați de Botoșani News, pacienta era în comă încă de sâmbătă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O fetiţă de 11 ani a ajuns în comă la spital, în Botoșani, după ce a căzut cu trotineta. Copila a mers la culcare şi nu s-a mai trezit