Antena Meniu Search
x

Foto O fetiță de 11 ani și-a descoperit părinții morți în casă, în SUA, după ce s-au izolat la subsol când au aflat că au Covid-19

Drama de nedrescris pentru o fetiță de 11 ani din Missouri care și-a descoperit ambii părinți morți în casă, după ce se izolaseră ca urmare a infecției cu noul coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.02.2021, 18:29

O fetiță de 11 ani și-a descoperit părinții morți în casă, în SUA, după ce s-au izolat la subsol când au aflat că au Covid-19
O fetiță de 11 ani și-a descoperit părinții morți în casă, în SUA, după ce s-au izolat la subsol când au aflat că au Covid-19 - Google maps/Facebook
  • Părinții fetei s-au mutat la subsolul casei, când au aflat că sunt infectați cu coronavirus.
  • Copila a mers la ei să-i verifice, însă i-a găsit în pat, lipsiți de viață.

Familia se mutase recent în St. Louis County. Vecinii spun că fetița cuplului, în vârstă de 11 ani, i-a găsit fără viață în patul lor de la subsolul casei, unde stăteau izolați după ce au aflat că sunt infectați cu Covid-19.

„Să-ți pierzi așa părinții, la 11 ani, e o tragedie”, a spus un vecin al cuplului.

”Anul trecut, de Crăciun, au venit la ușa noastră și ne-au oferit fursecuri. Erau doar cei mai drăguți oameni. Ne rugăm pentru fată și pentru familia ei”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.

Părinții se mutaseră în subsolul casei, după testele pozitive la Covid-19

Potrivit apropiaților, mama fetiței fusese la spital cu câteva zile înainte de a fi găsită fără viață. ”Se pare că fusese la spital. Credeau că a făcut un accident vascular cerebral, dar presupun că s-a datorat tot infecției cu Covid. A fost testată pozitiv la coronavirus și au trimis-o acasă, în izolare. Apoi și soțul ei a fost testat pozitiv, așa că au intrat ambii în carantină la subsolul casei lor”.

Mătușa fetiței a postat un mesaj de condoleanțe pe Facebook, prin care confirmă decesul cuplului Gregory și Erika Greenman.

„Vă rugăm să vă rugați pentru familia mea”, a spus Anne Nance Bulliner, pe Facebook. „Am pierdut-o pe sora mea și pe soțul ei astăzi. O zi atât de tristă! Îmi va fi dor de tine atât de mult. Te iubesc!!”, a scris aceasta, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiță de 11 ani și-a descoperit părinții morți în casă, în SUA, după ce s-au izolat la subsol când au aflat că au Covid-19