Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de 12 ani a fost călcată de tramvai, în cartierul Rahova, după ce ar fi traversat cu ochii în telefon

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai în zona Rahova din București. Din primele informaţii, copila ar fi traversat cu ochii în telefon, pe culoarea roșie a semaforului. Mai multe echipaje de salvare au intervenit imediat, au scos-o de sub roți și au transportat-o la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.12.2022, 22:29

Vezi și

Copila a fost extrasă de sub tramvai conștientă, stabilă și cooperantă. Există suspiciuni că fetița de 12 ani are traume în zona craniului și a bazinului, motiv pentru care medicii de la "Marie Curie" au început investigațiile. Până la acest moment i s-au făcut radiografii și analize de sânge. Vatmanul care opera tramvaiul a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ. 

"Linia 32 - blocată pe Calea Rahovei, în zona intersecției cu strada Barca, pe sensul spre Piața Unirii. Cauza: eveniment de circulație", a transmis pe Twitter STB SA Clienți, imediat după impact. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O fetiță de 12 ani a fost călcată de tramvai, în cartierul Rahova, după ce ar fi traversat cu ochii în telefon