Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiţă de 13 ani din Rovinari, violată de propriul tată, a fugit de acasă când a aflat că bărbatul ar putea fi eliberat!

O fetiţă în vârstă de 13 de ani, din Rovinari, violată de propriul tată în urmă cu trei ani, a fugit de acasă când a aflat că bărbatul ar putea fi eliberat.

de Redactia Observator

la 13.10.2017 , 12:16

Fetiţa din Rovinari a dispărut de acasă după ce a aflat că tatăl ei ar putea fi eliberat

O fetiţă în vârstă de 13 de ani, din Rovinari, violată de propriul tată în urmă cu trei ani, a fugit de acasă când a aflat că bărbatul ar putea fi eliberat.

Poliţia din Rovinari este în alertă după ce tatăl vitreg al fetiţei de 13 ani a anunţat că fata a dispărut de acasă.

"La data de 12 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de un bărbat, în calitate de reprezentant legal al minorei de 13 ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu, la data de 10 octombrie, pentru a merge la școala din comuna Fărcășești, destinație la care nu a mai ajuns și nici la domiciliu nu a revenit. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, însă, de fiecare dată a revenit, fără ca reprezentanții legali să anunțe organele de poliție”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse, copila s-a speriat atunci când a aflat că tatăl ei adevărat, care a agresat-o sexual pe când avea numai zece ani, ar putea fi eliberat după ce a cerut Judecătoriei Târgu Jiu să fie eliberat condiţionat.

Pe 8 iulie 2015, acesta a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare, pentru coruperea sexuală a minorilor. Faptele ar fi fost comise în perioada 20-28 februarie 2015, când mama fetei era plecată la muncă.

Cei care pot oferi detalii care să conducă la identificarea minorei sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » O fetiţă de 13 ani din Rovinari, violată de propriul tată, a fugit de acasă când a aflat că bărbatul ar putea fi eliberat!