Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 4 ani a murit după ce ar fi căzut din pat. Micuţa s-ar fi întins după o sticlă cu apă. Asistenta maternală a observat cucuiul, dar nu a crezut că e grav

Caz şocant în Timiş. Un copil de doar 4 ani a murit după ce ar fi căzut din pat. Medicii au descoperit sânge în cutia craniană, dar şi mai multe vânătăi pe corp aşa că anchetatorii au deschis un dosar penal.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.12.2023, 14:02

Vezi și

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în localitatea Maşloc din judeţul Timiş. Fetiţa în vârstă de 4 ani era în plasament la o familie de acolo. La un moment dat, pe timpul nopţii, micuţa s-a întins după o sticlă de apă, povesteşte asistenta maternală, şi cel mai probabil, pentru că era somnoroasă, a căzut între pat şi dulap. 

Femeia susţine că a observat un cucui pe capul copilei, însă nu i-a acordat atenţie pentru că nu părea nimic grav. După ce a mâncat, fetiţa a vomitat, apoi a leşinat. Salvatorii nu au mai putut decât să constate decesul. Cauza a fost deja stabilită de medicii legişti: un hematom i-a cauzat moartea fetiţei. 

Poliţiştii au intrat imediat pe fir, la fel şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, s-au demarat anchete. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar şi pentru rele tratamente aplicate copilului. Pe trupul micuţei au mai fost observate câteva vânătăi, momentan suspecte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 4 ani a murit după ce ar fi căzut din pat. Micuţa s-ar fi întins după o sticlă cu apă. Asistenta maternală a observat cucuiul, dar nu a crezut că e grav