Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de doar 7 ani din Dolj, spulberată de maşina condusă chiar de vecinul ei. Bărbatul a fugit de la locul accidentului: "Mi-a fost frică"

Accident teribil într-o comună din Dolj. O fetiţă de şapte ani a fost spulberată de o maşină care gonea pe şosea. Impactul a fost atât de puternic, încât cea mică a murit pe loc. Şoferul era chiar un vecin. Atenţie, vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 19:52

Vezi și
  • Reporter: De ce ai fugit de la locul accidentului?
  • Şofer: Mi-a fost frică!

Este singură explicaţie pe care a găsit-o şoferul după ce a ucis o fetiţă de 7 ani pe şosea. În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede copilul care merge pe bicicletă. Iese de pe uliţă şi se opreşte pe marginea drumului. Aşteaptă câteva secunde. Timp în care se asigură că nu trece nicio maşină. Momentul impactului este devastator. Maşina condusă de bărbatul de 30 de ani o loveşte în plin. Copila n-a avut nicio şansă. Şoferul continuă să gonească imun la nenorocirea pe care a făcut-o. Oamenii care erau la barul de lângă au fost martorii scenelor cumplite.

"A luat-o pe botul maşinii şi a dus-o tocmai până la alee", spune o martoră. Şoferul, vecin cu fetiţa, ar fi încercat să se facă nevăzut. De gol l-a dat plăcuţa de înmatriculare care s-a desprins în urma impactului. Chiar şi aşa, aproape o zi a durat până l-au prins poliţiştii. La 65 km de locul accidentului, în Calafat.

Părinţii fetiţei au aflat vestea teribilă de mii de kilometri distanţă. Oamenii sunt plecaţi la muncă în Belgia. Copila era crescută de bunici, împreună cu alţi doi fraţi. În ziua accidentului îi serbau ziua de nume. Părinţii s-au întors în ţară şi se pregătesc de înmormântare. "Este o durere foarte... n-am cuvinte. Sunt dureri mari, rămânem toată viaţa cu aşa durere. Fata nu putem s-o mai aducem înapoi", spune tatăl copilei. Şoferul are dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de doar 7 ani din Dolj, spulberată de maşina condusă chiar de vecinul ei. Bărbatul a fugit de la locul accidentului: "Mi-a fost frică"