Antena Meniu Search
x

Foto O firmă din România, cumpărată de austriecii de la Maresi. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția

Consiliul Concureţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Maresi Austria GmbH intenţionează să preia Enigma Trading 2000 SRL, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 17:46

O firmă din România, cumpărată de austriecii de la Maresi. Consiliul cuncurenței a aprobat tranzacția
O firmă din România, cumpărată de austriecii de la Maresi. Consiliul cuncurenței a aprobat tranzacția - Profimedia

”Consiliul Concureţei a autorizat tranzacţia prin care Maresi Austria GmbH intenţionează să preia Enigma Trading 2000 SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

O firmă din România, cumpărată de austriecii de la Maresi

Maresi Austria este o companie austriacă de marketing şi distribuţie, care se ocupă cu comerţul cu ridicata al altor produse alimentare, băuturi şi tutun şi cu comerţul cu ridicata al laptelui, produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile.

Enigma Trading 2000 SRL distribuie produse nealimentare, respectiv produse de uz casnic.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O firmă din România, cumpărată de austriecii de la Maresi. Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția