Antena Meniu Search
x

O fostă profesoară din Maramureș și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori

O fostă profesoară din Maramureș și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori. Cel mic a reușit să anunțe rudele de grozăvia la care a fost martor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.05.2020, 13:36

Crimă în Maramureș
Aceasta e casa în care fosta profesoară și-a sufocat fiul de doar 10 ani - Captură video
  • Un echipaj medical a reușit să salveze femeia, care a vrut să se sinucidă.
  • Ea șia sufocat copilul în somn, cu perna.

Crimă cutremurătoare la Bozânta Mică, comuna Recea, în Maramureș. O femeie și-a ucis băiețelul în vârstă de doar 10 ani, sufocându-l în somn. Apoi aceasta a încercat să se sincidă. Ea a fost salvată de echipajul medical de Terapie Intensivă SMURD din cadrul ISU Maramureș. Din păcate pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

Alarma s-a dat la ora 8.15, vineri dimineață. Localnicii au fost cei care au sunat disperați la 112 și au cerut ajutor. Imediat zona a fost împânzită de polițiști și echipaje medicale. Sătenii au fost alertați de fiul cel mic al fostei profesoare, care are doar 4 ani, și care a văzut toată grozăvia.

Procurorii au deschis dosar penal pe numele femeii pentru ucidere. Deocamdată nu se știe din ce motiv femeia și-a omorât băiatul. Localnicii spun că ea locuia singură, fiind depărțită de soț, și era un exemplu pentru comunitate, fiind foarte respectată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fostă profesoară din Maramureș și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori