Antena Meniu Search
x

Foto O geantă abandonată pe o alee din Brăila a pus pe jar poliţia. În interior nu se afla nimic altceva decât o zebră uriaşă de pluş

Un geamantan suspect a fost descoperit în această dimineaţa pe o stradă din Brăila. Poliţiştii şi pirotehniştii au venit la faţa locului şi au asigurat perimentrul pentru a analiza interiorul genţii abandonate. În interorul nu se afla nimic altceva decât o zebră uriaşă de jucărie.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 12:56

Polițiștii din Brăila au fost sesizați de către o femeie prin apel 112, în jurul orei 8.45, cu privire la faptul că pe strada Pictor Negulici la intersecție cu strada Bobâlna din municipiu se află un colet suspect.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și jandarmii care au asigurat perimetrul. A intervenit echipa pirotehnică din cadrul IPJ Galați. După ce au deschis geamantanul, aceştia au descoperit în interiorul o jucărie de pluş uriaşă.

„În urma examinării coletului (troler) s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic”, a transmis ulterior Poliția Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O geantă abandonată pe o alee din Brăila a pus pe jar poliţia. În interior nu se afla nimic altceva decât o zebră uriaşă de pluş