Antena Meniu Search
x

Video O grădină zoologică din Galaţi le oferă animalelor îngheţată: "La urși le facem din iaurt și fructe. Pentru tigri îngheţăm carne"

Temperaturile ridicate nu ne afectează doar pe noi. Animalele sunt şi ele afectate, în aceeaşi măsură. Pentru a le ajuta să treacă mai uşor peste zilele caniculare, sufletele de la Grădina Zoologică din Galaţi au parte de un meniu special, din care nu lipseşte îngheţata.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 10:46

Vezi și

Urșii sunt primii răsfărțați. O roabă plină cu bunătăţi este devorată în cateva minute. Tigrii siberieni au și ei un meniu special. Grija angajaţilor de la ZOO este esenţială în această perioadă, pentru că animalele pot deveni uşor victimele deshidratării şi epuizării.

"Animalele care au blană, faptul că li se dă suplimentul ăsta nutritiv, cu multe vitamine le ajută să treacă de perioada asta de călduri. Și ajută la alimentație, mănâncă diversificat", a declarat Mirela Micu, angajată a Grădinii Zoologice.

"La urși le facem înghețată din iaurt și fructe. Le dăm legumele răcite la frigider. La fel si la erbivore. Pentru tigri si suporta greu căldura le înghețăm carne", a declarat Matei Roşca, director ZOO Galaţi. Animalele cu blana deasă suferă cel mai mult din cauza temperaturilor extreme. Apa lor, atât cea de băut, cât şi cea din bazine, este schimbată de mai multe ori pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O grădină zoologică din Galaţi le oferă animalelor îngheţată: "La urși le facem din iaurt și fructe. Pentru tigri îngheţăm carne"