Antena Meniu Search
x

O lansare "High Class"

Curajul, ambitia, experienta, dar si visurile unor oameni care au reusit in viata. Toate aceste povesti se vor gasi in paginile unei noi reviste, care va aparea in Romania, High Class.

Vezi și

Lansarea revistei High Class scoate la lumina experientele romanilor care au reusit sa se remarce. In tara si peste hotare. “Interviul pe care l-am oferit revistei este exclusiv despre cariera, despre viata mea profesionala, este povestea mea. Experienta mea in China, asa cum am spus in interviu, este cel mai frumos dar pe care l-am primit pana acum de la viata. Sunt proiecte foarte grele pe care le-am facut si am avut curajul sa le fac”, a declarat Teodora Burz, country manager Damat Tween Romania.

In paginile revistei High Class, veti putea citi povestile de viata ale designerilor, politicienilor, artistilor sau managerilor de top. “Persoanele care apar pe coperta sunt persoane care au un busniess in spate, sunt persoane care si-au construit o cariera pe proprii lor pasi. Au ajuns aici prin cartea lor de vizita, nu prin scandaluri, prin asocieri”, a tinut sa precizeze PR-ul Christian Stan.

Teodora Burz este imaginea de pe coperta primului numar al revistei. Teodora a avut ocazia sa lucreze cu cei mai buni oameni din lumea modei, insa a stiut dintotdeauna un lucru. “In primul si in primul rand, mesajul este acela de a ramane aici. Eu m-am intors in Romania si cred ca tinerii trebuie sa inteleaga faptul ca si in Romania se pot face lucruri frumoase si si aici pot reusi”, a mai spus Teodora.

De maine, revista " High Class" se va gasi si pe rafturile din magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O lansare "High Class"