Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O locomotivă a luat foc, la ieşire din Poarta Albă spre Murfatlar. Pompierii au luptat două ore să stingă incendiu

S-a dat alarma aseară în localitatea Poarta Albă din judeţul Constanţa. O locomotivă aflată sub tensiune s-a aprins din senin şi a ars minute în şir. Speriaţi de flăcările care se extindeau cu repeziciune, pompierii au reuşit să decupleze la timp trenul de vagoanele goale, dar şi de cea de-a doua locomotivă.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 07:37

A urmat apoi o luptă contra cronometru care s-a încheiat abia după două ore. 

ISU a intervenit cu pompieri de la Detaşamentul Palas, două autospeciale de stingere, una cu praf şi azot şi un echipaj SMURD B2. Deşi nimeni nu a fost rănit, incendiul a produs întârzieri pe bandă rulantă, spre indignarea călătorilor.

Trenuri blocate după incendiul din Poarta Albă

Vezi și

Patru trenuri au înregistrat întârzieri de peste 100 de minute.  

"La 20:25, șeful de tren a avizat 66363815 cu DA 1504 că are un început de incendiu. Trenul se afla pe Fir 1 Dorobanțu-Basarabi în fata semnalului de intrare din Basarabi. La ora 20:44 s-a scos de sub tensiune Fir 1+2 , iar drezina a plecat din Palas la ora 21.03 și a sosit la ora 21.20 în Basarabi. Trenuri de călători afectate:  8034 linia 1 Basarabi, 1887 Dorobanțu, 1862 Valul lui Traian", au transmis reprezentanţii CFR Infrastructură Constanța.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O locomotivă a luat foc, la ieşire din Poarta Albă spre Murfatlar. Pompierii au luptat două ore să stingă incendiu