Antena Meniu Search
x

Video O mamă adolescentă din Dolj și-a aruncat băiețelul de 7 luni mort, apoi l-a dat dispărut. Ce a stabilit autopsia bebelușului

Un băiețel de doar șapte luni a fost găsit mort, într-o pungă de plastic ascunsă în iarbă, într-o comună din Dolj. Principala suspectă este mama lui, o adolescentă de 15 ani. Poliţiştii au fost alertaţi de bunicul copilului, care a anunţat la 112 că nepotul a dispărut.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.05.2023, 14:31

Vezi și

Ancheta oamenilor legii este departe de final. Cert este că punga în care se afla cadavrul bebelușului a fost descoperită într-o zonă cu vegetație extrem de deasă, situată în proximitatea locuineți în care stăteau atât mama, cât și bunicul copilului. De altfel, acesta din urmă a fost cel care a alertat autoritățile după ce a sesizat lipsa micuțului. 

Abia când a fost întrebată de polițiști, mama în vârstă de 15 ani și-a dat seama că, într-adevăr, îi lipsește fiul în vârstă de 7 luni. Iar declarațiile sale au stârnit imediat suspiciunea anchetatorilor.

Moartea bebelușului a fost patologică și neviolentă

La fața locului au fost chemați cei de la Investigații Criminale și de la Serviciul Criminalistic, care au descoperit cadavrul. Acesta a fost trasnportat la morgă, iar, interesant este că rezultatele au arătat că moartea bebelușului a fost patologică și neviolentă.

"În dimineața de 17 mai a.c., ora 05:35, polițiști din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați de un bărbat, din comuna Sălcuța, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 luni, a dispărut din casă. La fața locului s-a deplasat un colectiv de polițiști care au constatat că apelantul locuiește în aceeași casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din județul Mehedinți, care le-a declarat polițiștilor că nu-l mai găsește pe fiul său de 7 luni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinței, iar, în cursul zilei de 17 mai, cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă, fiind pus într-o pungă de plastic. Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică și neviolentă", au transmis oamenii legii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O mamă adolescentă din Dolj și-a aruncat băiețelul de 7 luni mort, apoi l-a dat dispărut. Ce a stabilit autopsia bebelușului