Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Iași, luat de viitură, a fost găsit mort după două zile de căutări. Cadavrul a fost descoperit într-o zonă abruptă

Bărbatul dispărut în judeţul Iaşi după ce a fost surprins de o viitură a fost găsit mort duminică de către echipele de intervenţie.

de Redactia Observator

la 15.05.2022, 13:26

Bărbatul din Iași, luat de viitură, a fost găsit mort după două zile de căutări
Bărbatul din Iași, luat de viitură, a fost găsit mort după două zile de căutări - ISU Iași

Timp de două zile, zeci de forţe de ordine, dar şi locuitori din comuna Schitu Duca au participat la operaţiunea de căutare a bărbatului de 52 de ani luat vineri seară de viitură. Cadavrul acestuia a fost găsit duminică într-o zonă abruptă.

Bărbatul se întorcea vineri seară acasă cu căruţa, fiind surprins de o viitură puternică în zona satului Pocreaca din comuna Schitu Duca. Un cal a fost salvat, iar celălalt a fost găsit mort, prins sub căruţă.

Bărbatul de 52 de ani a fost căutat vineri până în jurul orei 22.00, operaţiunile fiind reluate sâmbătă dimineaţă.

Vineri seară, zeci de localităţi din judeţul Iaşi s-au aflat sub cod portocaliu de vijelii, grindină şi ploi puternice. Mai mulţi copaci s-au rupt, energia electrică a fost întreruptă în câteva localităţi din judeţ, iar în municipiul Iaşi traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Iași, luat de viitură, a fost găsit mort după două zile de căutări. Cadavrul a fost descoperit într-o zonă abruptă