Antena Meniu Search
x

O mamă din Dâmboviţa şi-a găsit fiul atârnând de un prun, fără viaţa, după ce abia îl salvase odată de la spânzurătoare

O mamă din Dâmboviţa şi-a găsit fiul atârnând de un prun, fără viaţa, după ce abia îl salvase odată de la spânzurătoare.

O mamă din Dâmboviţa şi-a găsit fiul atârnând de un prun, fără viaţa, după ce abia îl salvase odată de la spânzurătoare

O mamă din Dâmboviţa şi-a găsit fiul atârnând de un prun, fără viaţa, după ce abia îl salvase odată de la spânzurătoare. Femeia a rămas îngrozită când şi-a căuta băiatul şi l-a descoperit în spatele casei, cu ştreangul de gât.

Cu trei zile înainte, femeia îl găsise pe butoiul de varză, în beci, încercând să se spânzure de o grindă. Atunci l-a salvat in extremis şi a încercat să îl ţină sub supraveghere. S. Petre, 54 de ani, din Mătăsari, a continuat însă să îşi pună la cale moarte. Vineri a anunţat în sat că se va spânzura, dar mai nimeni nu l-a luat în seamă.

Sâmbătă de dimineaţă a mers la cârciumă şi a băut până după prânz. S-a întors acasă şi profitând de neatenţia mamei şi a soţiei, s-a dus în grădină şi s-a spânzurat de un prun. Bătrâna mamă l-a căutat şi l-a găsit prea târziu, medicii chemaţi de urgenţă fiind nevoiţi să constate decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O mamă din Dâmboviţa şi-a găsit fiul atârnând de un prun, fără viaţa, după ce abia îl salvase odată de la spânzurătoare