Antena Meniu Search
x

O mamă şi copiii ei, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri din străinătate. Femeia nu ştia că acestea conţin cannabis

O mamă şi copiii săi, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu jeleuri cu cannabis. Cel mai mic dintre copii, în stare gravă, a fost trimis la Spitalul de Pediatrie din Iaşi. Jeleurile ar fi fost date copiilor chiar de mama lor, recent sosită acasă din Irlanda. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 14:06

Vezi și

Cazul s-a petrecut sâmbătă, într-o localitate din judeţul Neamţ. Mama copiilor, în vârstă de 37 de ani, recent venită în ţară din Irlanda, a mâncat împreună cu cei trei copii, două fete de 16 şi 17 ani, şi băiatul de 10 ani, jeleurile care ar fi conţinut cannabis.

La scurt timp au început să se simtă rău, iar când a ajuns ambulanţa, medicii au pus diagnosticul de intoxicare cu cannabis. Băiatul de 10 ani a fost într-o stare atât de gravă, încât a fost transportat la spital în Iaşi, de unde a fost externat în această dimineaţă. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care cercetează fapta.

Potrivit unor surse judiciare este vorba despre jeleuri cu căpșuni aduse din străinătate de un prieten al celor patru persoane. În prezent se fac verificări pentru a susține afirmația că au consumat jeleuri de canabis, fiind nevoie de o expertiză medicală, care încă nu s-a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O mamă şi copiii ei, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri din străinătate. Femeia nu ştia că acestea conţin cannabis