Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mașină a plonjat 5 metri într-un râu înghețat din Cluj. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă

Patru oameni au ajuns la spital, în această dimineață, după ce mașina în care se aflau a plonjat 5 metri într-un râu înghețat din Cluj. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, pe DJ 103H, pe raza localității Săcuieu.

de Redactia Observator

la 24.01.2022, 14:59

Potrivit polițiștilor clujeni, accidentul s-a produs după ce tânărul din Arad care se afla la volan a pierdut controlul direcției într-o curbă.

"Din primele informații reiese faptul că un bărbat, de 32 de ani, din județul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa, intr-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior autoturismul răsturnându-se în râul din apropierea drumului. Conducătorul auto și ceilalți trei pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate", a transmis IPJ Cluj.

Mașina a plonjat de la 5 metri în râul de la Săcuieu

Pompierii au anunțat că, în momentul în care au ajuns la locul accidentului, răniții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ, pentru a fi transportați la spital. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost alertați în urma răsturnării unui autoturism în albia unui pârâu, între localitățile Săcuieu și Scrind, la o diferență de nivel de cca 5m. Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 10.00 pentru a se deplasa la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor ocupanții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital", a informat ISU Cluj.

Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a ISU pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O mașină a plonjat 5 metri într-un râu înghețat din Cluj. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă