Antena Meniu Search
x

Video O mașină a Poliției Locale, izbită în plin de un taxi la Timișoara. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere

Două persoane au fost rănite, seara trecută, în Timișoara, în urma unui accident în care au fost implicate o mașină a Poliției Locale, care era în misiune și avea semnalale luminoase aprinse, și un taximetru. Impactul s-a produs la intersecția străzii Michelangelo cu bulevardul I.C. Brătianu și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.01.2023, 13:49

Vezi și

Înregistrarea arată cum taximetrul intră în intersecție pe culoarea verde a semaforului și izbește în plin autospeciala Poliției Locale, care a trecut pe roșu, dar avea semnalele luminoase în funcțiune.

Mașina Poliției Locale duce la audieri un suspect de furt

În autospecială se aflau polițistul șofer, colega lui și un individ suspect de furt, care, în momentul producerii accidentului, era dus de agenți la Secția 1 Poliție pentru a fi audiat. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferiței taximetrului și a polițistei pasager în autospecială.

La fața locului au ajuns echipajele Poliției Rutiere, care au demarat cercetările.

Pe acelaşi subiect

"În data de 07.01.2023, în jurul orei 23:05, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut la intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Michelangelo din municipiul Timișoara, soldat cu rănirea a două persoane. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara și un autoturism de taxi. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o autospecială a Direcției Poliției Locale Timișoara pe bulevardul I.C Bratianu, iar la intersecția cu strada Michelangelo a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase, și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Michelangelo, dinspre bulevardul Revoluției, aceasta intrând în intersecție pe culoare verde a semaforului electric. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei, în vârstă de 55 de ani, pasageră în autospeciala Direcției Poliției Locale Timișoara. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mașină a Poliției Locale, izbită în plin de un taxi la Timișoara. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere