Antena Meniu Search
x

Video O maşină parcată pe banda de urgenţă, izbită de un autotren pe Autostrada A1. Două persoane, rănite în accident

Duminică după-amiază, circulaţia pe Autostrada A1 a fost îngreunată, la limita județelor Arad şi Timiș, din cauza unui accident rutier între o maşină şi un autotren. Potrivit primelor informaţii, un bărbat şi o femeie sunt răniţi, una dintre persoane fiind încarcerată.

de Redactia Observator

la 30.01.2022, 16:33

Vezi și

Un accident rutier între o maşină şi un autoren a îngreunat duminică după-amiază circulaţia pe Autostrada A1, la kilometrul 524, pe sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara. Autoturismul accidentat era oprit pe banda de urgență, întrucât unei persoane i s-ar fi făcut rău, din cauza unor probleme cardiace. Detașamentul Arad a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala SMURD şi una SAJ. 

Două persoane rănite. Traficul rutier a fost afectat

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a soldat cu doi răniţi. Femeia e conştientă şi a ieşit din autoturism, iar bărbatul, la rândul său conştient, a rămas încarcerat. Ulterior, acesta a fost extras din autoturism şi predat echipajului medical. Traficul a fost reluat şi momentan se circulă pe o singură bandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O maşină parcată pe banda de urgenţă, izbită de un autotren pe Autostrada A1. Două persoane, rănite în accident