Antena Meniu Search
x

O maşină scăpată de sub control s-a răsturnat la marginea drumului. Accident cu trei răniţi, în Braşov

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 13, în judeţul Braşov unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Traficul rutier a fost întrerupt temporar pe ambele sensuri.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 18:12

O maşină scăpată de sub control s-a răsturnat la marginea drumului
O maşină scăpată de sub control s-a răsturnat la marginea drumului

Accidentul a avut loc la kilometrul 48+300 de metri al DN 13, iar primele date de la faţa locului arată că trei persoane au fost rănite. Ele sunt conştiente, iar la ora transmiterii acestei ştiri primesc îngrijiri medicale la locul producerii evenimentului.

Accident pe DN 13, în Braşov

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere care efectuează cercetări pentru clarificarea condiţiilor şi circumstanţelor în care s-a produs accidentul”, transmite Poliţia Judeţeană Braşov. Poliţiştii fac apel la şoferii care tranzitează zona unde a avut loc accidentul să se deplaseze cu prudenţă.

Tot sâmbătă, a avut loc un alt accident rutier, pe DN 1 Braşov-Făgăraş, între localităţile Şercaia şi Mândra, judeţul Braşov. Trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului cinci persoane se află în evaluare medicală, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O maşină scăpată de sub control s-a răsturnat la marginea drumului. Accident cu trei răniţi, în Braşov