Antena Meniu Search
x

O menajeră din Oradea a furat cardul unei pensionare şi şi-a cumpărat electrocasnice. A cheltuit peste 6.000 de euro

O menajeră din Oradea a profitat de o pensionară de 87 de ani, pe care o ajuta la treburile casnice, furându-i banii şi cardul. Ulterior, femeia a făcut tranzacţii financiare în valoare de 6.000 de euro, cumpărându-şi electrocasnice, electronice pentru casă, dar şi scule.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 18:29

O menajeră din Oradea a furat cardul unei pensionare şi şi-a cumpărat electrocasnice. A cheltuit peste 6.000 de euro - Shutterstock

Femeia a lucrat ca menajeră în locuinţa bătrânei în perioada decembrie 2023 - februarie anul curent, ajutând-o la treburile casnice. În acea perioadă a luat 2.850 lei şi cardul bancar al proprietarei, spun poliţiştii, iar ulterior, în perioada 1 – 15 februarie, în acest an, a făcut 79 de tranzacții financiare - plăți către comercianți și retrageri de numerar de la ATM, în valoare totală de 31.412 lei.

A cheltuit peste 6.000 de euro din banii proprietarei

Miercuri, în baza unui mandat emis de Tribunalul Bihor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor au percheziţionat locuinţa orădencei şi au găsit o parte dintre bunurile pe care le-a cumpărat cu banii furaţi, documente și alte mijloace de probă, care urmează să fie analizate de către anchetatori, scrie ebihoreanul.

Articolul continuă după reclamă

Femeia de 34 de ani este anchetată pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată (79 de acte materiale) și efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (79 de acte materiale).

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Evenimente » O menajeră din Oradea a furat cardul unei pensionare şi şi-a cumpărat electrocasnice. A cheltuit peste 6.000 de euro