Antena Meniu Search
x

O menajeră din Suceava a cedat tentaţiei şi a furat 140.000 de lei de la bătrânul care o angajase să-i facă curat în casă

O femeie în vârstă de 46 de ani, din Şcheia, care venea la curăţenie de două ori pe săptămână în casa unui bătrân din Suceava, a cedat tentaţiei şi i-a furat omului din casă o sumă uriaşă de bani, aproape 140.000 de lei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.12.2020, 17:56

O menajeră din Suceava a căzut în păcat şi a furat o avere din casa unui bătrân - Imagini de arhiva - Poliţia Română

Menajera a dat un tun de proporţii

Femeia nu a apucat să cheltuiască suma de bani, deşi furtul a fost comis pe data de 15 decembrie, aşa că poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul.

"În continuarea cercetărilor cu privire la furtul comis în dauna persoanei vătămate P. G. de 68 ani din Suceava, în urma probatoriului administrat de către lucrătorii compartimentului „furturi din locuinţă” din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Suceava s-a reuşit administrarea probatoriului care a condus la identificarea autoarei în persoana numitei M. D. V. de 46 ani din sat/com. Şcheia", informează poliţiştii.

Menajera, reţinută pentru 24 de ore, toţi banii recuperaţi

Faţă de femeie s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul aceleeaşi zile procurorul, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care supraveghează urmărirea penală, să dispună măsura controlului judiciar faţă de inculpată.

În urma reaudierii persoanei vătămate a reieşit faptul că prejudiciul creat în urma furtului se ridică la suma de 137.869 lei, sumă ce a fost recuperată şi restituită integral persoanei vătămate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O menajeră din Suceava a cedat tentaţiei şi a furat 140.000 de lei de la bătrânul care o angajase să-i facă curat în casă