Antena Meniu Search
x

Video O navă a eșuat la Sulina, după un incendiu uriaș în Deltă. Zece hectare de vegetație au fost cuprinse de flăcări

O navă a eşuat pe canalul Sulina din cauza unui incendiu puternic. Vegetaţia de pe marginea Dunării s-a aprins şi s-a extins pe circa zece hectare. Din fericire focul nu a ajuns la clădiri, pentru că zona era înconjurată de canale.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 14:41

Vezi și

Pompierii s-au deplasat la locul incendiului cu ajutorul unei ambarcaţiuni şi au reuşit să stingă flăcările. 

"Astăzi, în jurul orei 12:00, pompierii tulceni au fost alertați despre faptul că în apropiere de orașul Sulina se manifestă un incendiu de vegetație palustră.  Un echipaj format dintr-un ofițer si doi subofițeri, din cadrul Pichetului Crișan, s-a deplasat către zona indicată cu o ambarcațiune RIB și cu mijloace specifice pentru stingerea incendiilor. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 10 ha de vegetație palustră.  

Deoarece zona este înconjurată de canale, nu există nici un pericol de propagare a focului la obiective economice sau locuințe.  Se intervine pentru monitorizarea și localizarea acestuia, intervenția directă asupra focului nefiind posibilă din cauza intensității și a vitezei mari de propagare, punând în pericol siguranța salvatorilor.  În zonă sunt prezente și autoritățile locale care monitorizează dinamica focului", au transmis pompierii tulceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O navă a eșuat la Sulina, după un incendiu uriaș în Deltă. Zece hectare de vegetație au fost cuprinse de flăcări