Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O persoană a fost găsită carbonizată, după ce un incendiu a izbucnit la o fabrică de prelucrare a furnirului din Brăila

O persoană a fost găsită carbonizată de pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la o fabrică de prelucrare a furnirului din Brăila. Alte 12 persoane s-au autoevacuat. 

de Adrian Obreja

la 07.08.2024 , 13:26

Pompierii au intervinit de urgență, miercuri, în localitatea Siliștea, județul Brăila, unde a izbucnit un incendiu la o fabrică de prelucrare a furnirului. Incendiul s-a manifestat generalizat, pe 1.500 de metri pătrați.

Găsit carbonizat în fabrică

Până la sosirea forțelor de intervenție, de la locul incendiului s-au autoevacuat 12 persoane.

Vezi și

Pentru gestionarea situației au fost alocate 4 mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD de la nivelul ISU Brăila. Totodată, în sprijin au fost trimise alte două mașini de stingere de la ISU Galați.

Pompierii au fost anunțați și că în interiorul fabricii se află o persoană. „Persoana a fost identificată, carbonizată”, potrivit sursei citate.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O persoană a fost găsită carbonizată, după ce un incendiu a izbucnit la o fabrică de prelucrare a furnirului din Brăila