Antena Meniu Search
x

Foto O persoană a murit, după ce un autocar, 3 autoturisme și o autoplatformă s-au ciocnit, în Caraş-Severin. Bucăţi din maşini împrăştiate zeci de metri

Impact dramatic pe DN6, în zona localității Topleț, la graniţa judeţelor Caraş-Severin cu Mehedinți. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, după ce cinci vehicule au intrat în coliziuje. Este vorba de un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă.

de Monica Palade

la 01.05.2023, 15:08

La faţa locului au acţionat Detaşamentul Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinţi. În urma accidentului au rezultat 5 victime din care 1, un bărbat de 66 de ani, declarată decedată de medicul SAJ. 

Celelalte 4 victime sunt în stare conștientă. Două dintre ele au fost transportate la spital, celelalte două au refuzat.

Persoanele din autocar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează reporterul Observator Iulia Pop. Traficul rutier este restricționat în zonă până la finalizarea cercetării la fața locului. S-au format cozi pe 7 - 8 km pe sensul de mers Orşova - Topleţ.

Ce spun poliţiştii

 

”În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, limita cu judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă.

În urma accidentului o persoană a decedat. În acest moment echipajele de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează. Traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O persoană a murit, după ce un autocar, 3 autoturisme și o autoplatformă s-au ciocnit, în Caraş-Severin. Bucăţi din maşini împrăştiate zeci de metri