Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 25 de ani a murit, după coliziunea frontală dintre un microbuz și un TIR

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce microbuzul în care se afla a intrat într-un TIR, înmatriculat în Turcia.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 09:18

O persoană a murit, după coliziunea frontală dintre un microbuz și un TIR

Incidentul a avut loc, în jurul orei 5.00, în localitatea Margina, județul Timiș, informează reporterul Observator Iulia Pop. 

Șoferul TIR-ului a fost transportat la spital. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporă din culpă și urmează să continue cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. 

Ce spun polițiștii

Azi-dimineață,în jurul orei 05:00, a avut loc un accident rutier în apropiere de localitatea Margina județul Timiș,soldat cu o persoana decedată.

Pe acelaşi subiect

 Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 68 A dinspre Margina spre Coșava,iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului conducătorul autoutilitarei a decedat, iar conducătorul tirului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind și acesta rănit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporă din culpă, efectuând cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Circulație pe un fir

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 68A, kilometrul 42+400 de metri, între localitățile Coșava și Margina, județul Timiș, a avut loc o coliziune frontală între un microbuz de transport marfă și un autotren înmatriculat în Turcia.

În urma accidentului, șoferul microbuzului a decedat, în continuare efectuându-se cercetarea la fața locului. Traficul se desfășoară alternativ, pe un fir.

Centrul mai raportează că duminică dimineață, pe autostrada A2 București - Constanța, între kilometrii 64 (Lehliu Gară) - 144 (Fetești), pe alocuri vizibilitatea scade sub 50 metri, din cauza ceții dense.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani a murit, după coliziunea frontală dintre un microbuz și un TIR