Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O persoană rănită şi 19 duse la Poliţie, după ce suporterii stelişti şi cei dinamovişti s-au încăierat la un meci de rugby

O persoană a fost rănită şi 19 au fost conduse la Poliţie de către jandarmi, în urma unui conflict între suporterii echipelor de rugby Steaua şi Dinamo.

de Redactia Observator

la 04.11.2017 , 17:35

O persoană rănită şi 19 duse la Poliţie, după ce suporterii stelişti şi cei dinamovişti s-au încăierat la un meci de rugby

O persoană a fost rănită şi 19 au fost conduse la Poliţie de către jandarmi, în urma unui conflict între suporterii echipelor de rugby Steaua şi Dinamo, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

El a precizat că jandarmii au intervenit punctual pentru a opri conflictul şi a despărţi cele două grupuri de suporteri violenţi. 

"În timpul meciului de rugby Steaua -  Dinamo care a avut loc sâmbătă în complexul sportiv Ghencea, în jurul orei 14,00 un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti au intrat în conflict cu suporterii stelişti prezenţi deja la stadion. Conflictul a început în faţa stadionului continuând în parcarea de vis a vis. Un suporter a fost rănit şi a fost chemată o ambulanţă la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. El a primit îngrijiri medicale acolo, este în afara oricărui pericol", a spus Georgian Enache.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a adăugat că jandarmii au folosit mijloacele din dotare, inclusiv gaze lacrimogene. 

 A fost deschis un dosar penal cu privire la aceste incidente, iar cercetările vor fi efectuate de către Secţia 22 Poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O persoană rănită şi 19 duse la Poliţie, după ce suporterii stelişti şi cei dinamovişti s-au încăierat la un meci de rugby