Antena Meniu Search
x

Petrecerea de botez la un local de lux din Baia Mare, încheiată la Urgenţe. Invitaţii s-au simţit rău după aperitiv şi supă

Petrecere de botez de la un local din Baia Mare, încheiată la Urgenţe. Zeci de invitaţi au acuzat stări de rău după ce au mâncat.

Vezi și

21 din cei aproape 60 de invitaţi au acuzat stări de rău după ce au mâncat din meniul de la restaurant. Cu ambulanţele sau maşinile personale au plecat în grabă de la localul de lux, pentru a primi ajutor medical. Autorităţile sanitare sunt în alertă acum.

Rând pe rând, 21 de invitaţi ai unei petreceri de botez au ajuns, aseară, la spital, în Baia Mare. Invitaţi la un local de lux, petrecăreţii au început să aibă stări de rău şi s-au alarmat.

Toţi pacienţii au stat mai bine de cinci ore sub supravegherea medicilor. Nici ei nu ştiu de la ce ar fi pornit stările de rău.

Incidentul a ajuns în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş. Inspectorii vor lua probe din alimentele consumate la restaurantul unde a avut loc botezul pentru a se stabili cauza îmbolnăvirilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Petrecerea de botez la un local de lux din Baia Mare, încheiată la Urgenţe. Invitaţii s-au simţit rău după aperitiv şi supă