Antena Meniu Search
x

Un ofiţer de la Poliţia Dej s-a împuşcat în cap la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu, chiar în faţa colegului său. Poliţistul este în comă

Incident dramatic în această dimineaţă la Poliţia Dej. Un ofiţer s-a împuşcat în cap la doar câteva minute, după ce a ajuns la serviciu, cu arma din dotare, chiar în faţa colegului său pe care trebuia să înlocuiască.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 10:40

Bărbatul de aproape 40 de ani a intrat în camera armelor, iar în doar câteva secunde a tras. Glonţul a intrat pe deasupra urechii şi a ieşit prin partea cealaltă.

S-a împuşcat în post

A fost preluat imediat de echipajul de salvare şi transportat la Spitalul din Dej, în comă, informează reporterul Observator Alex Prunean. 

Ofiţerul de serviciu de la poarta de la Poliţia Dej este căsătorit şi are un copil minor. Bărrbatul a fost cercetat disciplionar de fostul comandat.

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie dacă există o legătură între tentativa de sinucidere şi cercetare. Poliţistul nu este cunoscut cu vicii. Lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliţia Dej, după ce a fost la mai multe posturi rurale. Cercetările continuă. 

Ce spun poliţiştii 

La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un ofiţer de la Poliţia Dej s-a împuşcat în cap la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu, chiar în faţa colegului său. Poliţistul este în comă