Antena Meniu Search
x

Video O poliţistă din Călăraşi îşi înşela iubitul cu un infractor, anchetat pentru tentativă de omor şi repetent. Logodnicul se pregătea de nuntă cu ea

O polițistă din Călărași este anchetată pentru că trăiește o poveste de dragoste interzisă. Agenta trebuia să verifice periodic un tânăr aflat în arest la domiciliu, numai că vizitele obligatorii s-au transformat rapid în pasiune. Pentru angajata Ministerului de Interne nu a contat nici faptul că băiatul este anchetat pentru tentativă de omor şi nici că are 19 ani, dar e încă la liceu, în clasa a 11-a. Cei doi au fost prinşi în ipostaze tandre chiar de colegii poliţistei. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.10.2023, 19:40

Vezi și

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape trei luni, atunci când tânărul de 19 ani a fost plasat de judecători în arest la domiciliu. Agenta, cu cinci ani mai mare decât el, era cea care ar fi trebuit să îl supravegheze pe băiat pe perioada măsurii preventive. Părinții lui spun că a fost dragoste la prima vedere.

Arestat la domiciliu, dar îndrăgostit de poliţistă

"Ea a venit să semneze el o dată și... asta e. Dragostea nu e oprită", crede mama băiatului.

Tânărul a fost arestat în luna iulie, după ce pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. O bătaie cu mai mulți vecini l-ar fi adus în vizorul procurorilor. După ce a fost lăsat acasă, polițista, angajată in Ministerul de Interne de trei ani, ar fi venit periodic să îl viziteze pe băiat. Și nu doar în scop profesional. 

Pe acelaşi subiect

"De fiecare dată se ducea numai cu mașina de poliție, când era în timpul serviciului. (n.r. Colegii ei) o așteptau în mașină... Am plecat pe la 1, orele 13. M-am întors la 16, mașina de poliție, Dusterul poliției tot acolo", povesteşte un vecin.

Colegii agentei au prins-o în pat cu iubitul-deţinut

Tot colegii agentei au fost cei care au prins-o, după ce un apel la 112 i-a anunțat că suspectul ar fi părăsit locuinţa. "Băieții au venit, au zis doamnă, intrăm în casă... Am deschis ușile, puteți să intrați, nu avem nimic de ascuns", spune mama băiatului.

Sesizarea inițială nu s-a confirmat, asta pentru că l-au găsit pe tânăr acasă. În pat, lângă el, era însă și polițista. "Am rămas mască aseară când a venit... Zice... Ai auzit ce a făcut Andreea? Destul de urât... Credeți-mă, nu am avut probleme cu ea", mărturiseşte mătușa polițistei.

Tânăra poliţistă era logodită

Idila a ajuns și la urechile logodnicul fetei de 24 de ani, care își cumpărase o casă alături de aceasta și care se pregătea de nuntă. S-a răzgândit, însă, după ce vestea s-a aflat. "Habar n-am, nu mă interesează... Poate să facă ce vrea", spune fostul logodnic.

"Are un soț nelegitim. A fost cu el nu știu câți ani, nu mai e cu el de când s-a împrietenit cu băiatul meu", susţine mama băiatului.

"Povestea de dragoste a ajuns până la urechile șefilor Poliției Budești, care au considerat de cuviință să o suspende pe femeie din funcție pe perioada în care este cercetată disciplinar", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Potrivit unor surse, conducerea Poliției Călărași a chemat-o pe polițistă zilele trecute pentru a fi audiată în ancheta internă, dar aceasta și-ar fi închis telefonul și ar fi refuzat să vină la sediu. 

Nu este prima oară însă când tocmai cei ce ar trebui să respecte legea schimbă tabăra. Anul trecut, o femeie ofițer din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a putea continua relația cu un deținut încarcerat pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Călăraşi îşi înşela iubitul cu un infractor, anchetat pentru tentativă de omor şi repetent. Logodnicul se pregătea de nuntă cu ea