Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE: Cum s-a produs accidentul din Buftea. Îngrozit că a călcat un pieton, șoferul a refuzat să iasă din TIR: "A rămas acolo"

Un accident rutier cumplit a avut loc azi în apropiere de Capitală. Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Buftea a fost zdrobit sub roțile unui TIR, chiar pe trecerea de pietoni. Mastodontul a oprit iar bărbatul a apucat să facă mai mulţi paşi, dar apoi şoferul a pornit brusc. Victima nu a avut nicio şansă. Imagini cu puternic impact emoţional. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 03.10.2023, 19:51

Vezi și

Tragedia s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată din Buftea. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum bărbatul de 60 de ani se apropie de trecerea de pietoni. Vede că TIR-ul opreşte aşa că înaintează. Fără să îl observe, însă, șoferul apasă brusc acceleraţia și trece pur şi simplu peste el cu vehiculul de mare tonaj.

  • Ana Grigore, reporter Observator: Bărbatul se deplasa greu, cu ajutorul unui baston. A vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă a apucat să facă doar câţiva paşi. Când a ajuns în faţa TIR-ului, şoferul a plecat de pe loc şi a trecut peste el. 
  • Martor: Omul ăla pe care l-a călcat a crezut că a oprit, dar a trecut peste el. Nu a coborât din maşină până l-a luat. L-au dus în salvare, cred ca i s-a făcut rău. 

Accident mortal în Buftea. Victima, în "unghiul mort" al șoferului de TIR

Locuitorii din zonă spun că nu este prima dată când au loc accidente în zonă. Un semafor ar fi soluţia, spun ei. Cel mai probabil, conducătorul auto nu l-a observat pentru că bărbatul era în unghiul mort.

Martor: Dar până la urmă eşti şofer, nu ştiu, ferească Dumnezeu. Are unghiul mort. Din ce am auzit, a rămas acolo, nu a putut să iasă din maşină.

Nu este primul accident rutier produs în acest fel. În luna aprilie a acestui an, un copil de trei ani a sfârşit tot sub roţile unui TIR, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de mână cu tatăl şi fratele mai mare. Şoferul a spus că pur şi simplu nu l-a văzut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE: Cum s-a produs accidentul din Buftea. Îngrozit că a călcat un pieton, șoferul a refuzat să iasă din TIR: "A rămas acolo"