Antena Meniu Search
x

Galerie foto O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov a luat-o la vale

O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov s-a surpat, au anunțat, luni, reprezentanții Primăriei Brașov, care au semnaliza zona. Tot luni, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 16:23

Primăria Brașov a semnalizat zona unde s-a surpat zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov, pentru evitarea accidentelor. Odată cu hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență vor începe lucrările de consolidare, potrivit Primăriei Brașov.

A luat-o pământul la vale

„Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a fost informat de Poliția Locală cu privire la surparea, la kilometrul 7 al drumului spre Poiana Brașov, a unei porțiuni din zidul care consolida acest drum. În prima etapă municipalitatea a semnalizat zona cu panouri reflectorizante și bandă, iar astăzi (luni - n.r.) Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență. Odată cu adoptarea acestei hotărâri, Primăria Brașov, prin Direcția Tehnică, va demara procedurile pentru realizarea lucrărilor de consolidare”, anunță Primăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov a luat-o la vale