Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov a luat-o la vale

O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov s-a surpat, au anunțat, luni, reprezentanții Primăriei Brașov, care au semnaliza zona. Tot luni, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

de Redactia Observator

la 06.06.2022 , 16:23

Primăria Brașov a semnalizat zona unde s-a surpat zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov, pentru evitarea accidentelor. Odată cu hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență vor începe lucrările de consolidare, potrivit Primăriei Brașov.

A luat-o pământul la vale

„Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a fost informat de Poliția Locală cu privire la surparea, la kilometrul 7 al drumului spre Poiana Brașov, a unei porțiuni din zidul care consolida acest drum. În prima etapă municipalitatea a semnalizat zona cu panouri reflectorizante și bandă, iar astăzi (luni - n.r.) Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat decizia de consolidare a acestui drum în regim de urgență. Odată cu adoptarea acestei hotărâri, Primăria Brașov, prin Direcția Tehnică, va demara procedurile pentru realizarea lucrărilor de consolidare”, anunță Primăria.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » O porțiune de 14 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov a luat-o la vale