Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O profesoară de religie din Constanţa a dispărut cu banii elevilor strânşi pentru o tabără. A adunat 35.000 de lei şi a anulat excursia

Caz halucinant într-o şcoală din Constanţa. O profesoară de religie este acuzată de părinţi că ar fi fugit cu banii elevilor de tabără. Femeia i-ar fi amăgit pe copii cu promisiunea unor activităţi distractive pe timpul verii şi a luat peste 1.700 de lei de la fiecare. Problema este că tabăra nu a mai fost organizată, iar profesoara a dispărut. 

de Andreea Filip

la 17.10.2024 , 18:06

Profesoara de religie ar fi profitat de faptul că este titulară la şcoală de mai bine de 20 de ani și are încrederea părinților. Femeia a discutat cu fiecare părinte în privat și le-ar fi cerut banii pentru excursie. Urma să organizeze în vară, la Brașov, o tabără, însă fară să anunțe conducerea scolii. Ar fi vorba de 20 de copii, iar suma totală ar fi de 35.000 de lei pe care părinții nu i-au mai văzut înapoi, deşi tabăra a fost anulata. Femeia e de negasit, nu raspunde la telefon, iar acum este în concediu medical, timp de doua săptămâni.

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » O profesoară de religie din Constanţa a dispărut cu banii elevilor strânşi pentru o tabără. A adunat 35.000 de lei şi a anulat excursia