Antena Meniu Search
x

O româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 22:32

vaccin Pfizer
O româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere - Shutterstock (arhivă)

Avocatul Adrian Cuculis vorbește despre „fața nevăzută a pandemiei”. El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului... pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O româncă a dat în judecată Pfizer și Guvernul României, după ce ar fi luat o boală pe viață de la vaccin. Ce daune cere