Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O româncă diagnosticată cu o boală rară se plânge de medicii din Marea Britanie. "M-am săturat. Trăim cu mila lui Dumnezeu"

O româncă diagnosticată cu o boală autoimună se plânge de sistemul medical din Marea Britanie. Deşi locuieşte în UK, femeia povesteşte într-un videoclip pe TikTok că a ales să vină în România pentru consultaţii.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 17:30

O româncă diagnosticată cu o boală rară se plânge de medicii din Marea Britanie. "M-am săturat. Trăim cu mila lui Dumnezeu"
O româncă diagnosticată cu o boală rară se plânge de medicii din Marea Britanie. "M-am săturat. Trăim cu mila lui Dumnezeu" - Ioana Doinita/TikTok

O româncă stabilită în UK se plânge de sistemul medical al britanicilor. Femeia a fost diagnosticată în 2023 cu boala autoimună Hashimoto şi spune că a fost neglijată de nenumărate ori de medici.

"M-am săturat de doctorii din Anglia. M-am săturat. După cum bine știți, am Hashimoto și am fost diagnosticată în ianuarie 2023. Eu locuiesc în Anglia și din ianuarie 2023 merg la doctor în România", a declarat ea.

Tânăra spune că vine în România pentru consultaţii acum

Articolul continuă după reclamă

Deşi trăieşte în Marea Britanie, tânăra a decis să vină în România pentru consultaţii. Românca povesteşte că deşi era suspectă de cancer la tiroidă, un medic din Marea Britanie a trimis-o să facă un control la ORL.

Pe acelaşi subiect

"În aproape doi ani de zile de la diagnosticare, eu n-am fost văzută de un endocrinolog niciodată în Anglia. Din contră, anul trecut am fost trimisă cu tiroida suspectă de cancer la ORL. Mi s-a spus să-mi trăiesc viața, că sunt oameni care se nasc cu boli autoimune. Dar cum să-mi trăiesc viața când eu vreau să dorm 24 de ore din 24?", a povestit românca.

Sute de români au comentat la videoclipul femeii şi şi-au povestit experienţele cu medicii din Marea Britanie.

"Eu mă lupt cu ei de o lună jumătate ca să-mi scoată un stent de la rinichi", spune o femeie.

"Dacă ar fi să povestesc toate experienţele proaste pe care le-am avut şi noi în Anglia, mi-ar trebui trei zile. Vai de noi. Trăim cu mila lui Dumnezeu", se plânge o româncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O româncă diagnosticată cu o boală rară se plânge de medicii din Marea Britanie. "M-am săturat. Trăim cu mila lui Dumnezeu"