Antena Meniu Search
x

Foto O şoferiţă a fost salvată de pompieri, după ce a rămas blocată între fiarele unei maşini. Accident teribil între două vehicule, în Botoşani

O femeie a rămas încarcerată în urma unui accident rutier care s-a produs, miercuri dimineaţă, pe drumul european E58, între localităţile Cotu şi Flămânzi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 12:46

Potrivit acestora, în accident au fost implicate două autoturisme, iar unul a fost proiectat în afara părţii carosabile.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Aceştia au constatat că una dintre maşini era ieşită în afara părţii carosabile, iar conducătoarea auto era încarcerată. Femeia era conştientă, a fost extrasă din interiorul autovehiculului de către pompieri, fiind preluată de echipajul medical şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", susţin oficialii ISU.

Celălalt şofer a coborât singur din autoturism, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a fost salvată de pompieri, după ce a rămas blocată între fiarele unei maşini. Accident teribil între două vehicule, în Botoşani