Antena Meniu Search
x

Foto O şoferiţă a lovit patru pietoni, două femei şi doi copii, şi s-a oprit într-un stâlp de la marginea drumului din Suceava

Accident în Suceava. Un autoturism a ieșit de pe șosea și a lovit patru pietoni: două femei de 19 şi 41 de ani, dar și doi copii de 9, respectiv 15 ani. Cei patru pietoni și femeia aflată la volanul mașinii au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 13:29

Accidentul a avut loc joi, în orașul Suceava, pe Calea Unirii. Potrivit ISU Suceava, mașina a acroșat patru pietoni și s-a oprit într-un stâlp din beton.

A lovit două femei şi doi copii

Cei patru pietoni sunt două femei de 19 și 41 de ani, respectiv două fete 9 și 15 ani. Inclusiv femeia aflată la volanul mașinii, în vârstă de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Toate persoanele implicate în evenimentul rutier sunt constiente și cooperante. Acestea au fost transportate la UPU Suceava, pentru investigații suplimentare", anunță sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a lovit patru pietoni, două femei şi doi copii, şi s-a oprit într-un stâlp de la marginea drumului din Suceava