Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță s-a înfipt cu Renault-ul într-un autobuz, pe un bulevard din București. Femeia nu ar fi acordat prioritate mijlocului de transport

Două femei au fost rănite, seara trecută, în Capitală, după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un autobuz. Martorii spun ca şoferiţa, în vârstă de 56 de ani, nu ar fi acordat prioritate într-o intersecţie nesemaforizată.     

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 08:19

Vezi și

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă din București. 

Accident cu autobuzul în București, două femei rănite

Două  persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.

"La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Octavian Goga și Bd. Mircea Vodă. Din informațiile preliminare, conducătoarea unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Octavian Goga dinspre Splaiul Unirii, la intersecția cu Bd. Mircea Voda a intrat in coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula pe Bd. Mircea Vodă", anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

În mijlocul de transport în comun se afla doar şoferul, care se retrăgea la depou. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească dinamica accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O șoferiță s-a înfipt cu Renault-ul într-un autobuz, pe un bulevard din București. Femeia nu ar fi acordat prioritate mijlocului de transport