Antena Meniu Search
x

O suceveancă şi-a cumpărat online "un iPhone 12" cu 900 de lei. Ce a primit în schimb

Poliţiştii din Suceava au declanşat o anchetă penală, după ce o femeie din localitatea Braşca a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil şi a primit în schimb o bucată de lemn, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, scrie Agerpres.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.12.2023, 14:10

O suceveancă şi-a comandat un telefon mobil, cu 900 de lei, după un anunţ pe internet. Ce a primit în schimb
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Potrivit acestora, la scurt timp după ce realizarea tranzacţiei, vânzătorul şi-a şters contul de pe platforma de anunţuri. 

"Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei.

La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca - comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat", au precizat vineri oficialii Poliţiei. Potrivit publicaţiei Monitorul de Suceava ar fi vorba de un iPhone 12.

Femeia a încercat să discute, prin intermediul aplicaţiei de vânzări, cu bărbatul care postate anunţul pentru a cere explicaţii, însă nu a primit niciun răspuns, ulterior acesta ştergându-şi contul. Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » O suceveancă şi-a cumpărat online "un iPhone 12" cu 900 de lei. Ce a primit în schimb