Antena Meniu Search
x

O tânără a fost RĂPITĂ de pe stradă, urcată într-o mașină și violată după ce agresorii au făcut ACCIDENT!

O tânără de 22 de ani a fost răpită de pe stradă, urcată într-o mașină și violată după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

Tânăra a fost violată chiar și după ce s-a răsturnat cu mașina împreună cu cei doi agresori

O tânără de 22 de ani a fost răpită de pe stradă, urcată într-o mașină și violată după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

Întâmplarea care pare desprinsă din filme s-a petrecut, în toamna anului trecut, în Brașov, iar acum, cei doi agresori au fost condamnați la ani grei de închisoare.

Judecătorii Curții de Apel Brașov i-a condamnat definitiv pe cei doi violatori la 9 ani, respectiv 9 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

În primă instanță, la Judecătoria Brașov, inculpatul Ivașc Ciprian Maricel fusese condamnat la 8 ani de închisoare, iar Vaszi Iosif la 8 ani și 4 luni de închisoare, dar procurorii au formulat apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov, unde s-a decis majorarea pedepselor.

Pe acelaşi subiect

Ca pedeapsă complementară, inculpații vor avea interzis să se apropie de victimă la mai puțin de 50 de metri, pe o durată de 4 ani de la eliberarea din închisoare, scrie mytex.ro.

Mai mult, judecătorii au decis ca victima să primească de la cei doi agresori 3.650 de lei drept daune morale și 70.000 de lei daune morale.

Au violat-o chiar și după ce s-au răsturnat cu mașina

Faptele pentru care cei doi agresori au fost condamnați la ani grei de închisoare s-a petrecut pe 30 septembrie 2016, în jurul orei 05.00. Tânăra de 22 de ani, din Brăila, se afla în zona stației RATBV Căprioara din Brașov când a fost acostată de un tânăr necunoscut și forțată să urce într-o mașină, pe bancheta din spate, alături de răpitor.

La volan se afla un alt bărbat care nu avea permis, și care a condus până la o pășune de pe raza localității Podu Olt. La un moment dat, șoferul a scăpat mașina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat într-un canal de irigații.

Chiar dacă au făcut accident, cei doi bărbați și-au dus la bun sfârșit planul și au violat-o pe tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O tânără a fost RĂPITĂ de pe stradă, urcată într-o mașină și violată după ce agresorii au făcut ACCIDENT!