Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără de 17 ani a făcut prăpăd pe o stradă din Capitală, la volanul unui Mercedes: "Maşina puternică, a avut peste sută de s-a întâmplat dezastrul ăsta"

O tânără de 17 ani s-a urcat la volan şi a făcut prăpăd pe o stradă din sectroul 3 al Capitalei, noaptea trecută. Un zgomot puternic a trezit un întreg cartier la ora 2 noaptea.

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 08:43

Cinci maşini parcate regulamentar au fost distruse de şoferiţa de ocazie care gonea pe stradă. 5 persoane au avut nevoie de ajutor din partea medicilor imediat după impact, dar din fericire, toate au scăpat cu răni uşoare, au rămas doar cu sperietura şi au refuzat transportul la spital.

A făcut praf cinci mașini și a rănit cinci oameni

Maşinile avariate au plecat din parcare pe platforme, iar tânăra care a provocat accidentul va trebui să suporte toate costurile de reparaţie dar şi să răspundă penal pentru gestul inconştient.

Vezi și

Poliţiştii au testat-o pentru a depista dacă aceasta consumase alcool sau droguri înainte de a se urca la volan, dar rezltatele au fost negative.

"A fugit de poliţie şi probabil că în fuga asta, maşina puternică, Mercedes, a avut peste sută de s-a întâmplat dezastrul acesta".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » O tânără de 17 ani a făcut prăpăd pe o stradă din Capitală, la volanul unui Mercedes: "Maşina puternică, a avut peste sută de s-a întâmplat dezastrul ăsta"