Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 17 ani din Galaţi a murit după ce mama i-a interzis să fie cu bărbatul iubit. Medicii de pe Ambulanţă au împietrit când i-au descoperit vânătăile de pe corp

Sfârşit tragic pentru o tânără de 17 ani din comuna Braniştea, judeţul Galaţi. Fata a încercat să îşi pună capăt zilelor după ce părinţii s-au opus relaţiei amoroase pe care fata o avea cu un bărbat din sat. La sosirea medicilor, însă, au fost descoperite vânătai puternice pe trupul fetei, care indicau suferinţa prin care a trecut în ultimele ore ale vieţii.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 08:44

Vezi și

După ce a lipsit o noapte de acasă fără să anunţe, Cătălina s-a întors bătută. Mama tinerei bănuia ce s-a întâmplat, dar fata a refuzat să vorbească. "O întreb de unde vii, ce ai păţit, te-a violat? Nu am nimic lasă-mă-n pace!", a declarat mama fetei. Cătălina avea o relaţie cu un bărbat căsătorit din sat, iar mama acesteia a încercat în zadar să o convingă pe fată să stea departe de el.

"Eu i-am zis – Tu cu ţiganul nu ai să fii! Nu, că eu îl iubesc şi el mă iubeşte. Lăsați fata, că eu o iubesc, eu renunț la femeie și la copii și eu trăiesc cu Cătălina. 5 au venit aici şi ne-au ameninţat – Hai veniţi aici dacă aveţi tupeu, vreţi să ne batem, hai iesiţi…", a declarat mama fetei.

Mama fetei crede că fata intrase într-un anturaj periculos și că mai mulți bărbați încercau să profite de ea, prin metoda "LoverBoy". "Ce voia, să ia fata să o ducă la…s-o drogheze, s-o prostitueze…", a mai spus femeia. Când a văzut că fata se simte tot mai rău, mama tinerei a sunat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au împietrit atunci când au văzut vânătăile de pe corpul fetei.

"Tânăra de 17 ani era cu agitaţie psihomotorie, se certa cu mama. Avea nişte echimoze pe corp, pe membre şi la nivelul gâtului, dar era stabilă hemodinamic şi respirator", a declarat Mihai Polinschi – SAJ Galaţi. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, fata a murit la spital. Astăzi vor fi comunicate rezultatele necropsiei şi se va afla dacă decesul a fost provocat de medicamentele luate de fată sau de droguri şi de leziunile suferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O tânără de 17 ani din Galaţi a murit după ce mama i-a interzis să fie cu bărbatul iubit. Medicii de pe Ambulanţă au împietrit când i-au descoperit vânătăile de pe corp