Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 18 ani a fost împușcată în fața casei, pe o stradă din Târgu Mureș. Fata mergea după apă la un vecin

Un pistolar periculos este căutat la această oră de poliţiştii din Târgu-Mureş. Bărbatul a tras seara trecută, aparent fără motiv, într-o tânără de 18 ani care ieşise din curte. Fata s-a trezit plină de sânge. 
 

De Alex Prunean la 27.09.2022, 13:56
Vezi și

Incidentul a avut loc seara, aproape de miezul nopții, pe o stradă mărginașă din Târgu Mureș. Tânara de 18 ani le-a povestit polțiștilor că, în timp ce mergea după apă la un vecin, în dreptul ei a oprit o mașina, iar șoferul a îndreptat spre ea ceva ce părea o armă și a tras.

A fost rănită în zona capului de cinci bile metalice, scoase cel mai probabil dintr-un rulment, spun polițiștii. Soțul femeii a sunat la 112, iar la fața locului, pe lângă anchetatori, s-a deplasat și o ambulanță. Femeia a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital.

Pistolarul periculos, căutat de poliţiştii din Târgu Mureș

Oamenii legii nu știu însă ce fel de armă a folosit atacatorul, dar cred că era una cu aer comprimat, posibil chiar confecționată artizanal. În continuare se fac cercetări pentru ca bărbatul respectiv să fie identificat. Din păcate, însă, din cauza întunericului, femeia nu i-a văzut foarte bine trăsăturile fizice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O tânără de 18 ani a fost împușcată în fața casei, pe o stradă din Târgu Mureș. Fata mergea după apă la un vecin

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX